De wandeling door Amsterdam met gids Arnon Grunberg heeft vandaag het meeste opgebracht op de Grunberg-veiling van Catawiki: 1000 euro. Voor de rest vallen de opbrengsten misschien wat tegen: een gesigneerd exemplaar van Figuranten (voor Aat Ceelen) én een gesigneerd Boekenweekgeschenk samen leverde slechts 45 euro op. De ‘luxe lederen herenschoenen van hoge kwaliteit’ die door veilingmeester Arnon Grunberg zelf ingeschat waren op een bedrag tussen de 250 en 500 euro bleven steken op 110 euro. Misschien is de dag van nationale rouw of de vakantie debet aan deze uitkomst.

Liefhebbers van het werk van Grunberg konden hun slag slaan. Zo is ‘Grunbergs Wonderzalf, Medicinale zalf voor vrijwel alle aandoeningen! Garantie tot de voordeur!’ voor slechts 90 euro verkocht. Voor wonderzalf een prikkie.