De website van de Volkskrant is vernieuwd; de krant maakte daarom een televisiespotje. In het spotje zien we onder andere Arnon Grunberg voorbijkomen. Op de site van het dagblad beschrijft Arnon Grunberg zijn ervaringen op de opnamedag.

Ik mocht op schoot van een figurant zitten, een man van circa 1 meter 85 met een heerlijk baardje. (Hij vertelde mij overigens tussen de scènes door dat hij aanmerkelijk meer deed dan alleen figureren, soms mocht hij ook spreken in films en televisieseries, maar om echt door te breken viel niet mee. Dat wist ik. Ik had zelf ook geprobeerd door te breken als acteur en toen dat niet lukte ben ik maar gaan schrijven.)

Aangezien de scène een paar keer over moest, zo gaat dat nu eenmaal bij film, werd het mij langzaam duidelijk hoe erotisch het was om op schoot van deze lieve en ook aantrekkelijke man te zitten. Ik heb lang geloofd dat ik heteroseksueel ben, maar een mens kan zich vergissen. Tijdens het opnemen van de commercial voor de Volkskrant kwam die hele heteroseksualiteit me als één gigantische vergissing voor.

Altijd bij de hand commercial de Volkskrant from de Volkskrant on Vimeo.