In het begin van het jaar zochten we eindredacteuren en recensenten omdat we groeiden naar 50.000 bezoekers per maand, een half jaar later zitten we boven de 70.000 bezoekers per maand. Om dat allemaal in goede banen te leiden, zoeken we een extra eindredacteur (naast Djuna ter Beke, Rieuwert Krol, Marleen Nagtegaal, Bart Temme en hoofdredacteur Coen Peppelenbos).

We werken binnen de redactie met dagen waarop een eindredacteur verantwoordelijk is voor de inhoud. Elke eindredacteur heeft één of twee dagen waarop hij beschikbaar is om achter nieuws aan te gaan en artikelen te redigeren. De eindredacteuren verdelen de inkomsten uit de reclamegelden, dat is een aardigheidje (denk tien euro), meer niet.

– Je moet beschikken over een vlotte pen;
– Je moet zelfstandig literair nieuws vinden;
– Je moet om kunnen gaan met een wordpressomgeving;
– Je moet natuurlijk van literatuur houden en bij onze website willen horen en een dag per week beschikbaar zijn.

Aantoonbare ervaring is een pre.

Als je interesse hebt, laat het ons dan weten. Stuur een cv in en de eindredacteuren zullen laten weten of we je binnenkort opnemen in ons team. Mail ons hier.