De leden van BON (Beter Onderwijs Nederland) kregen gisteren een vroeg kerstgeschenk: het boek Economie van Arnold Heertje. Samen met het ledenblad Vakwerk was het boekwerkje in het plastic geseald. Nu mag je een gegeven paard niet in de bek kijken, maar het boek was wreed in de rug geknakt om als goedkopere verzending mee te kunnen. Als een postpakketje niet door de brievenbus kan, moet je als afzender immers meer dan zes euro betalen.

Nu hebben alle leden dus een verkracht boek ontvangen.

arnold heertje geknakt

Volgens een begeleidende brief van Ad Verbrugge is Heertje een strijder voor de verbetering van ons onderwijs en een gewaardeerd lid van het comité van aanbeveling van BON. Als je het boekje openslaat dan blijkt deze speciale uitgave aangeboden te worden door Jerry Langelaar van Wilgenhaege Vermogensbeheer B.V. Hij is het enige directielid. Wilgenhaege heeft ook nog een Raad van Advies: daarin vinden we naast Mr. Arthur Docters van Leeuwen de econoom Prof. Dr. Arnold Heertje.