Het lied was maandenlang niet uit de hitlijsten (en uit het hoofd) te krijgen, stond op nummer 1 in 24 landen en is een van de bestverkochte singles aller tijden. Nu maakt Putnam Books bekend dat Pharrell Williams’ ‘Happy’ zal worden omgewerkt tot een kinderboek met dezelfde titel. Het boek verschijnt op 22 februari in een oplage van 250.000. Het is de eerste van vier boeken die hij in ieder geval zal maken.

Het gaat om een prentenboek waarin kinderen van over de hele wereld vieren wat het voor hen betekent om ‘happy’ te zijn. De (24 uur durende) videoclip bij het lied ging al uit van eenzelfde principe. Het boek was in eerste instantie de soundtrack voor de Disney-film “Despicable Me 2” en wordt nu dus weer bewerkt voor een jeugdig publiek.

Voor iedereen die nog steeds vrolijk wordt van het lied, is ie hier dan nog één keertje: