Schrijver John Green schiet Cara Delevingne te hulp die een van de hoofdrollen speelt in de nieuwe film Paper Towns. Aanleiding was een interview van haar met Good Day Sacramento. In plaats van standaardantwoorden te geven op standaardvragen geeft Cara Delevingne echt antwoord, maar zo werkt het spel niet en het interview wordt van beide kanten wat onaardig.

John Green schrijft over hoe je het spel moet spelen en dat je, ook als schrijver, murw wordt van de voorgeproduceerde vragen, bijvoorbeeld of ze het boek gelezen heeft. Hij signaleert ook nog een typisch verschil tussen de vragen aan Cara Delevingne en de vragen aan de mannelijke hoofdpersoon:

I am friends with Cara, and the author of the book in question. I spent more than a month with her on tour in Europe and the U.S., and I watched as again and again, she was asked this question. Cara has read the book (multiple times), but the question is annoying — not least because her male costar, Nat Wolff, was almost always asked when he’d read the book, while Cara was almost always asked if she’d read it.

Lees het hele stuk van Green hier.