Op Indiebookday presenteerde uitgeverij Passage vandaag maar liefst tien bundels in één doos. De Oosterpoort was het decor voor een defilé aan dichters. Toet poëzieminnend Groningen en omstreken was uitgelopen voor de presentatie: we zagen een Jean Pierre Rawie, een Egbert Hovenkamp II, een Jan Glas. Dichter Tjitse Hofman viel in voor Willem Jan van Wijk die helaas niet kon optreden. De realisatie van dit tiental markeerde het einde van zijn periode als poëzieredacteur bij Passage. Rode draad door de middag was de aankomst van Daniël Dee, die vanuit Rotterdam naar Groningen spoorde. Haalde hij het wel of niet? Een dieptereportage in foto’s.

Presentatie De Doos van Passage

Presentatie De Doos van Passage

Presentatie De Doos van Passage

Presentatie De Doos van Passage

Presentatie De Doos van Passage

Presentatie De Doos van Passage

Presentatie De Doos van Passage

Presentatie De Doos van Passage

Presentatie De Doos van Passage

Presentatie De Doos van Passage

Presentatie De Doos van Passage

Presentatie De Doos van Passage

Presentatie De Doos van Passage

Presentatie De Doos van Passage

Presentatie De Doos van Passage

Presentatie De Doos van Passage

De dichters van de doos gaan nog on tour.