De Leeuwarder Courant meldt dat er in 2018 een reünie wordt georganiseerd van oud-winnaars van de Anton Wachterprijs. Van de twintig winnaars tot nu toe zijn er twee overleden (Frans Kellendonk en Nanne Tepper) en één winnaar won de prijs twee keer (Arnon Grunberg eerst als zichzelf, later onder het pseudoniem Marek van der Jagt). Twee jaar geleden werd er ook al gehoopt op een reünie.

De reünie zou dus moeten bestaan uit:
Patrizio Canaponi (pseudoniem van A.F.Th. van der Heijden), Peter Joannes Burgstedde, Tessa de Loo, Wessel te Gussinklo, Gijs IJlander, Herman Stevens, Paul Verhuyck, Arnon Grunberg, Sipko Melissen, Ilja Leonard Pfeijffer, Arjan Visser, Christiaan Weijts, Anne-Gine Goemans, Maartje Wortel, Peter Buwalda, Niña Weijers, Roos van Rijswijk en de winnaar van over twee jaar.

Afgelopen zaterdag werd de Anton Wachterprijs voor de twintigste keer uitgereikt. Deze keer aan Roos van Rijswijk voor haar roman Onheilig.