Het succes van een Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door is nogal wisselend, maar de keuze voor De zoon van de verhalenverteller van Pierre Jarawan (Harper Collins) van het boekenpanel levert in ieder geval weer een bestseller op. De roman komt deze week vanuit het niets binnen op nummer 4. Ook De ondergrondse spoorweg (Atlas Contact) van Colson Whitehead maakt ook een grote sprong. Het boek stond vorige week nog op plek 45 van de Betseller top 60, maar is nu terug te vinden op nummer 8. Direct daarna, op nummer 9, is Eugen O. Chirovici met Boek der Spiegels (A.W. Bruna) binnen gekomen.

Alleen de dichtbundel Wat helpt is een wonder (Querido) van Anne Vegter, de oud-Dichter des Vaderlands haalde de bestsellerlijst niet. Daarentegen staan de onbeholpen rijmpjes van Tim Hofman, regelmatig te gast bij DWDD, op nummer 2.