Dankzij de bemiddeling van ‘het boek zelf interesseert ons geen reet’ Sebes en Bisseling geeft uitgeverij Hollands Diep de vertaling uit van de boeken die Barack Obama en Michelle Obama nog zullen schrijven. Dat heeft de uitgeverij zojuist bekend gemaakt.

Met trots kondigen algemeen directeur van Overamstel uitgevers Martijn Griffioen en uitgever Robbert Ammerlaan aan dat Hollands Diep de boeken van zowel de voormalig president van de Verenigde Staten Barack Obama als First Lady Michelle Obama in het Nederlands zal uitgeven.

Ammerlaan: ‘Het is een zeer grote eer om president Barack Obama en First Lady Michelle Obama te verwelkomen bij Overamstel uitgevers en Hollands Diep. Het uitgeven van deze twee boeken, geschreven door twee buitengewone persoonlijkheden met hun unieke persoonlijke ervaringen, zal een heel bijzonder internationaal uitgeefmoment worden.’

Eind vorige maand werd bekend dat de Obamaatjes de rechten voor hun boeken voor 60 miljoen dollar aan Penguin Random House hadden verkocht. Hoe diep Hollands Diep in de buidel moest tasten is nog niet bekend gemaakt.