De Biezen is het eerste boek van uitgeverij Sunny Home. De uitgeverij, genoemd naar het woonhuis van Eva en Maarten Biesheuvel, brengt als eerste een boek uit met herinneringen aan de Biesheuvels, geschreven door Maarten ’t Hart en Mensje van Keulen. Kees Schafrat, eigenaar van boekhandel Broekhuis, is initiatiefnemer van de nieuwe uitgeverij. Het boek komt op 20 november uit en wordt niet verspreid via het CB, maar is alleen in een selecte groep boekhandels te krijgen.

Op onze vraag: ‘Kun je iets meer vertellen over die uitgeverij Sunny Home. Is dat een eenmalig gebeurtenis of ben je van plan meer boeken rond Biesheuvel uit te geven?’ antwoordde Schafrat enigszins cryptisch: ‘Iedere reis begint met een eerste stap.’

Gisteren werd bekend dat het woonhuis van de Biesheuvels in Leiden te koop stond.