Op nummer 5 komt deze week Arsène Lupin, gentleman inbreker binnen. Uitgeverij Oevers brengt de serie boeken van Maurice Leblanc opnieuw uit na het succes van de Netflix-serie Lupin. De komende weken verschijnen de vervolgdelen.

De stem van Jessica Durlacher komt binnen op de 11e plek en doet het daarmee al meteen veel beter dan haar voorganger De held die in 2010 niet hoger kwam dan de 33e plek. De stem is het eerste boek van Durlacher bij De Arbeiderspers.

Ik ben er niet van Lize Spit jojoot de Bestseller 60 in en uit. Vorige week kwam het boek terug op 40, deze week is het weer verdwenen. De roman is vooral in Vlaanderen een doorslaand succes, want Spit meldde dat er al 50.000 exemplaren zijn verkocht.

Joepie! De kaap van 50 000 verkochte exemplaren is bereikt! (wat érg mooi is, gezien alle boekhandels in Nederland…

Geplaatst door Lize Spit op Dinsdag 26 januari 2021

Ook de andere Vlaamse grootheid Jeroen Olyslaegers is alweer verdwenen uit de lijst, terwijl hij vorige week binnenkwam op 31. We wachten op de comeback.