In de nieuwste aflevering van De Nieuwe Contrabas Podcast zijn Chrétien Breukers en Hans van Willigenburg op zoek naar een sponsor. Je kunt wel elke week een paar boeken bespreken, gasten uitnodigen en een podcast opnemen, maar er mag ook wel wat tegenover staan. Een goede sponsor zou het makkelijkst zijn. ‘We kunnen ons net als een voetbalclub laten overkopen door een partij,’ oppert Breukers, ‘Maar dat houdt een risico in, want voor je het weet, wordt je door een Arabische staat waar ze mensen op vrijdagmiddag de hals afsnijden gekocht en dat willen we niet.

Een goede sponsor in het wereldje vinden is lastig. ‘Boekhandelsketens geven nooit geld,’ weet Breukers. ‘Ik denk toch dat je bij de liefde uitkomt: Easytoys. Easytoys!’

Van Willigenburg daagt de luisteraars uit om een goede sponsor te vinden. Breukers: ‘En dan moeten ze eerder denken aan Easytoys dan Qatar.’

(Foto: Zwarte buttplugs met trekring – setje van Easytoys)