Je kunt voor de onbenulligste spelletjes terecht bij de publieke omroep, je kunt ook de slimste mens van de dag worden als je geen enkele wereldleider herkent, maar cultuur wordt zorgvuldig weggestopt op onooglijke tijden. Boekenprogramma’s tegenover Studio Sport en het Journaal. Nieuwe series op NPO 3 tegenover het WK voetbal of Heel Holland bakt. Deze week is er een nieuwe serie Wintergasten begonnen, een soort Zomergasten maar dan met internationale interessante mensen. Maandag was Jane Goodall te gast bij Janine Abbring en zij haalde 143.000 kijkers. Dinsdag werd de Franse schrijfster Leïla Slimani geïnterviewd door Nadia Moussaid. Daar keken nog maar 89.000 mensen naar.

Wintergasten begint om tien over tien ’s avonds. Je kunt het programma hier terugzien (tussen 20.00 en 06.00 omdat er een leeftijdsbeperking op zit).