Hard//hoofd gaat weer op papier verschijnen en als het een beetje meezit gebeurt dat twee keer per jaar. Daarvoor zijn wel abonnees nodig die voor € 2,50 de letteren een warm hart toedragen. Ongeveer 1000 abonnees en op het moment van schrijven hebben zich al 84 mensen aangemeld. Het eerstvolgende nummer heeft als thema ‘Aaah!’

Hoe werkt het?

Hard//hoofd maakt een volgende stap! Wij willen een abonnementsmodel opzetten voor onze magazines. Als zich vóór 31 juli 1000 mensen hebben aangesloten voor €2,50 per maand, dan kunnen wij al deze abonnees tweemaal per jaar verzekeren van een thuisbezorgd tijdschrift met ruim 120 pagina’s vol bijzondere beelden en verhalen van getalenteerde makers. Het eerste magazine valt in september bij je door de bus.

Steun Hard//hoofd en ontvang ook kunst

Wil je méér Hard//hoofd? Voor €5 extra per maand steun je Hard//hoofd als Kunstverzamelaar. Dan ontvang je naast de twee magazines jaarlijks een bijzonder, gesigneerd kunstwerk van een veelbelovende kunstenaar. Onze kunstverzamelaars zorgen er met hun donatie voor dat wij gratis toegankelijk én advertentievrij kunnen blijven, en dat wij onze talentvolle makers optimaal kunnen ondersteunen.

Lees hier meer.