Nog een dikke week en dan is het eindelijk zover: de dramareeks ‘Het goddelijk monster’, een verfilming van De Monstertrilogie van Tom Lanoye, wordt uitgezonden op Eén – de Vlaamse publieke omroep. De eerste aflevering is op zondag 4 september om 21.20. De opnames van de serie startten al in september 2009 en werden in maart 2010 afgerond, maar de uitzending van de reeks werd voortdurend uitgesteld door besparingen. In de zomer van 2011 werd pas bekend dat de serie begin september van start zou gaan op Eén. Inmiddels wordt op de zender al een trailer gedraaid om de kijker warm te maken voor de serie.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_jYPmzkOvtk[/youtube]

De dramareeks kent in totaal tien afleveringen van ieder vijftig minuten. De laatste aflevering wordt op zondag 6 november uitgezonden. Rond die tijd kunt u hier op Tzum.info natuurlijk een recensie verwachten over de verfilming van De Monstertrilogie van Lanoye.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wMmfAortUJY[/youtube]