Vandaag zou Volkskrantcriticus Arjan Peters Connie Palmen interviewen bij boekhandel Paagman. Zo staat het althans nog steeds te lezen op de website van de schrijfster.

De afspraak was al lang van tevoren gemaakt. Peters interviewt regelmatig schrijvers in de Haagse boekhandel. Vorige week zaterdag stond er echter een vernietigende recensie van Peters in de boekenbijlage over Logboek van een onbarmhartig jaar. De schrijfster sloeg tijdens een prozafestival in Groningen terug door Peters ‘corrupt‘ te noemen.

Deze week verscheen er een aangepaste aankondiging van het bezoek van Palmen aan boekhandel Paagman. Ze werd niet langer geïnterviewd; de schrijfster hield nu een lezing. Wat er achter de schermen precies is voorgevallen is onduidelijk.

Op Nu.nl zijn er foto’s terug te vinden van de literaire middag.