Stichting Perdu, website De Reactor, en Jan Pollet hebben de handen ineengeslagen voor de gezamenlijk site ooteoote.nl die gisteravond online is gegaan. Pollet die eerst voor De Contrabas werkte en daarna alleen op zijn eigen blog publiceerde, heeft het archief van al zijn berichten overgeheveld naar ooteoote. De redactie van het nieuwe literaire blog bestaat uit: Arnoud van Adrichem, Joost Baars, Frank Keizer, Jan Pollet, Matthijs Ponte, Matthijs de Ridder, Jeroen van Rooij. De medewerkerslijst is ook indrukwekkend: Huub Beurskens, Jeroen Dera, Edwin Fagel, Lies Van Gasse, Maarten van der Graaff, Laurens Ham, Johan Herrenberg, Krijn Peter Hesselink, Rokus Hofstede, Lucas Hüsgen, Bernke Klein-Zandvoort, Gijsbert Pols, Annelein Pompe, Erik De Smedt, Erik Spinoy, Carl De Strycker, Michael Tedja, Jeroen Theunissen, Elisabeth Tonnard, Han van der Vegt, Sven Vitse, Samuel Vriezen, Willem van Zadelhoff.

Het zwaartepunt van de berichtgeving lijkt te liggen op de poëzie. Het is een beetje onduidelijk of De Reactor geïncorporeerd wordt in deze site of apart blijft voortbestaan.