Zomerzinnen: Ronald Giphart en Phileine

Binnenkort begint Ronald Giphart met een feuilleton voor de Volkskrant. Het feuilleton is weer helemaal in, zie maar het zondagse feuilleton van Gerard van Emmerik op Tzum. Giphart vernieuwt het genre door lezers te laten sturen tijdens het schrijven. Zo kan iedereen nu al stemmen (tot 6 september) waarover het boek moet gaan. Op dit moment zijn er bijna 1000 stemmen uitgebracht en het resultaat is:

Welk romanconcept spreekt u het meest aan?

Werktitel: Wijnfeest 248 (26%)

Werktitel: De geheimen van mijn vriendinnen 486 (52%)

Werktitel: Schoenen 209 (22%)

Op deze pagina kun je stemmen en worden de concepten uitgelegd. Wij zijn fan van de schrijver, maar de eerste twee concepten lijken een herhalingsoefening te worden (van Troost en IJsland). Het derde concept is het meest interessant en het meest uitdagend voor de schrijver. Ga naar de stempagina en stem dus op Schoenen.