Tijdens de poëzieweek (donderdag 31 januari t/m woensdag 6 februari) krijgt iedereen die voor vijftien euro aan poëzie koopt een bundel(tje) van Anna Enquist cadeau. In Utrecht vond het Utrechts Dichtersgilde dat wat mager en heeft daarom zelf een bundel gemaakt met daarin werk van dertien Utrechtse dichters. Deze bundel zal op 31 januari gratis worden verspreid in Utrecht: ‘De uitdeelactie vindt zijn einde én hoogtepunt tussen 15u en 17u in het Museum Oud-Amelisweerd (MOA). U bent meer dan welkom vanaf 14.30u.’

Het Utrechts Dichtersgilde bestaat uit Chrétien Breukers (Gildemeester), Mark Boog, Maarten Das, Ellen Deckwitz, Peter Drehmanns, Ruben van Gogh, Ingmar Heytze, Baban Kirkuki, Peter Knipmeijer, Onno Kosters, Nanne Nauta, Alexis de Roode en Vrouwkje Tuinman.

(foto: Chrétien Breukers)