Kim Holland laat Nederland via de Telegraaf  weten dat ze boos is op Patricia Perquin en uitgeverij Prometheus. In het boek De meisjes van mevrouw De Wit van Perquin wordt Holland niet zo aardig beschreven en ‘beschuldigd van uitbuiting en samenwerking met loverboys’. Holland windt er geen doekjes – of andere zaken – om:

‘Ik geef ze via een brief één dag de tijd om met mij in gesprek te gaan en tot een oplossing te komen. Lukt dat niet, dan gaat mijn advocaat proberen het boek uit de handel te laten nemen. Ik denk zelfs aan aangifte bij de politie vanwege smaad en laster.’ (Telegraaf, 17-02-2013)

Opmerkelijk is dat er al een bericht in de krant staat vóórdat het gesprek met uitgeverij en auteur überhaupt is gevoerd. Of is het eigenlijk heel slim bedacht? En wie plukt dan de zoete vruchten van de twist?