Het gaat steeds beter met Tzum als je naar de bezoekersaantallen kijkt. Maar we willen nog meer. De redactieleden en medewerkers aan de site doen hun stinkende best en toch willen we meer boeken en dichtbundels recenseren, meer festivals bezoeken, meer nieuws, interviews en reportages maken. Mocht je zin hebben om mee te doen, schrijf dan een proefrecensie of een proefstuk voor onze site. Verdiensten zijn er voorlopig niet, dus je moet het prettig/leuk/uitdagend vinden om aan deze site mee te werken.

We zoeken vooral recensenten voor:

– poëzie

– vertaalde literatuur

Of mensen die stukken willen schrijven over boekpresentaties, festivals en literaire evenementen.

Stuur een mail naar de redactie, vertel wat over jezelf en laat wat van jezelf lezen. De eindredactie maakt uiteindelijk een keuze.