Mensen die vorig jaar juni een abonnement namen op de poëziereeks van De Contrabas wachten nog steeds op de toezending van de helft van de bundels. Het abonnement (12 bundels voor € 99,-) werd vorig jaar aangekondigd door Chrétien Breukers op site van De Contrabas. Intekenaren kregen echter zes bundels die al uitgegeven waren en zagen de rest van het jaar niets meer verschijnen. Dit was het aanbod:

U mailt mij dat u van plan bent om dit jaar (en bij voorkeur ook de volgende jaren) 12 mooie bundels van mij af te nemen. Vervolgens ontvangt u een factuur voor 99 euro. Als het geld op mijn rekening staat, krijgt u meteen zes bundels toegestuurd, een keuze uit onze uitgaven van de afgelopen jaren. Namen als Delphine Lecompte, Bart Stouten, Hedwig Speliers en A.H.J. Dautzenberg sieren ons fonds. De resterende zes bundels krijgt u in de loop van dit jaar toegezonden, als ze zijn verschenen. We geven nog werk uit van Jan Mysjkin, Alain Delmotte en K.P. Kaváfis (Samengesteld door Mario Molegraaf) over de andere titels wordt u per email geïnformeerd.

In december ontvangt u een verrassingsbundel, een speciale uitgave voor intekenaren.

In 2014 en 2015 geven we weer 12 bundels uit per jaar met als uitgaveregime: 6 in mei en 6 in oktober.

Overbodig om te mailen dat die verrassingsbundel in december ook niet verstuurd werd.

0

Reacties