Wie de nieuwe Haruki Murakami in handen krijgt is wel een beetje teleurgesteld vanwege de afwerking van De kleurloze Tsukuru Tazaki en zijn pelgrimsjaren. Hebben we een misdruk in handen? Vincent Merjenberg van Atlas Contact verklaart:

Wij op de uitgeverij én de klantenservice van het CB krijgen veel telefoontjes van boekhandelaren die zich afvragen of ze een misdruk van Murakami in huis hebben gekregen. Zoals je misschien weet, heeft het boek een zogenaamde oud-Hollandse afwerking: het papierblok is niet afgesneden. We hebben voor deze bijzondere afwerking gekozen, juist om het bijzondere karakter van het werk van Murakami te benadrukken. En omdat het er gewoon verdomde goed uitziet natuurlijk.

Boeken

Vanavond vindt in Amsterdam het Murakami-festival plaats. Als je geen kaartjes hebt, hoef je niet te gaan: het festival is uitverkocht.

0