Terwijl we vanuit verschillende plekken in het land alarmerende berichten horen over de arbeidsplaatsen bij Polare (vermindering van uren, contracten die aflopen, boeken die niet geleverd worden), staan er bij de vestiging in Leeuwarden drie vacatures open. Dat kan twee dingen betekenen: óf Polare draait in Leeuwarden als een tierelier óf er is iets fundamenteels misgegaan. In ieder geval: de fte’s liggen voor het opscheppen. Kijk voor de nadere functieomschrijvingen hier.

Of je nu affiniteit hebt met het algemene of professionele boek, fictie of non-fictie, bij Polare kan je je verder ontwikkelen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klant tevreden de deur uit gaat. Kenmerkend voor onze medewerkers is de open houding naar elkaar en naar de klant. Het klantgerichte (samen)werken, in combinatie met zelfstandigheid en de flexibele inzet van ieders capaciteiten en beschikbaarheid, maken het werken bij Polare bijzonder aantrekkelijk.

Solliciteren maar. De vraag is of er nog tijd overblijft om ingewerkt te worden.