Het boek DJ van Kluun stond aangekondigd voor afgelopen mei en het zou een bestseller moeten worden voor uitgeverij Podium die wel weer eens een echte hit kan gebruiken. DJ gaat gaat over een wereldberoemde DJ die na een schandaal in Amerika in Kluuns huis onderduikt. ‘Die ziet zijn appartement veranderen in een eenentwintigste-eeuws Achterhuis,’ stond nog in de aanbiedingsfolder van vorig jaar. Op de pagina van de uitgeverij Podium zie je nog geen nieuwe datum genoemd, maar als je het boek opzoekt bij Bol.com dan wordt het boek nu verwacht in januari 2015.

In de catalogus van de uitgeverij wordt het boek niet eens genoemd in de lijst van nog te verschijnen boeken. In de folder wordt wel gememoreerd dat een nieuw boek van Kluun was aangekondigd, maar een nieuwe datum wordt nog niet gegeven. Uitgever Joost Nijsen zegt in zijn voorwoord dat de ‘kleine’ aanbieding (het formaat van de folder is aangekondigd) gevolgd zal worden door meer nieuwsbrieven en berichten via de sociale media.