Vanmorgen schreven wel al over de lancering van Elly’s Choice. Waar anderen zich druk maken over de naam van de boekendienst of het feit dat ze niet zelf mogen kiezen welke e-books ze krijgen, had dichter Nachoem M. Wijnberg gisteravond hele andere problemen. Hij werd geweigerd op het lanceringsfeest van Elly’s Choice.

Op Facebook deed hij verslag over de gang van zaken:

Hoewel gewend aan ergens uitgestuurd te worden (kerken, moskeen, synagoges – en ja, ook een paar universiteiten) toch nog altijd verbaasd als mij ergens de toegang ontzegd wordt (zeker als uitgenodigd hoewel geen komst bevestigd). Zo liep ik gisterenavond langs ex-filmmuseum in vondelpark en bedacht toch nog even naar binnen te lopen waar mijn uitgever(sgroep) een feestje bouwde nav lancering nieuw eboek-initiatief elly’s choice http://www.ellyschoice.nl/ Mij werd de weg versperd door 6 meisjes in rode japonnen met ipads in hun handen. Stond ik op gastenlijst? Nee, maar ik was wel uitgenodigd. Door wie dan? Ik was bij Atlas Contact en denkelijk uitgenodigd door Mizzi (van der Pluijm). Wie? Ziet u hier iemand die u kent? (Kijk of ik snel iemand zie, maar nee). Bovendien: er is ook een dresscode. (En uw facebookschrijver in korte broek loopt verder het park in).