schmidt gedundruktGisteravond werd in de Wereld Draait Door aandacht besteed aan Die van die van u, een bloemlezing uit het werk van Annie M.G. Schmidt. Gedundrukt door uitgeverij Van Oorschot. De uitgeverij laat vandaag weten dat de eerste oplage in een recordtempo is uitverkocht.

Op de site van Van Oorschot is te lezen:

De eerste en tweede druk van Die van die van u, op 3 oktober jongstleden na elkaar verschenen, waren bij de uitgeverij nog dezelfde ochtend uitverkocht.

De uitgeverij gaat nu met man en macht aan het werk om de bloemlezing zo snel mogelijk weer voorradig te laten zijn.

Een paperbackje kun je als je je kwaad maakt wel even in elkaar flansen maar bij boekjes zoals dit geldt: kwaliteit = tijd. Onze leveranciers draaien overuren en volgende week gaan wijzelf de kunstenaars van Boekbinderij Van Waarden in Zaandam helpen met leeslint plakken, stofomslag en buikband omleggen en verpakken. Daarna brengen we de nieuwe exemplaren persoonlijk naar het Centraal Boekhuis.