Op zondag 14 december (geboortedag van zowel Boudewijn Büch als Gerard Reve) vindt in het Theater van het Woord van de Openbare Bibliotheek Amsterdam een benefietveiling plaats om fondsen te werven voor de voltooiing van de biografie van Boudewijn Büch. Cabaretier Diederik van Vleuten zal voor deze gelegenheid eenmalig als veilingmeester optreden. De veiling wordt georganiseerd door de Stichting Boudewijn Büch, die zich o.a. inzet voor de totstandkoming van een biografie van Büch. In 2011 werd de bekroonde biograaf Eva Rovers bereid gevonden om zijn levensverhaal te schrijven. Zij kreeg van de erven Buch exclusief inzage in het persoonlijke archief van Boudewijn Büch, waaronder vele dagboeken en brieven. De biografie zal in 2016 verschijnen.

Dat staat in een persbericht te lezen van de Stichting Boudewijn Büch. Er is ook een speciale site in het leven geroepen waarop mensen hun eigen Büchiana kunnen aanbieden. De opbrengst van brieven, boeken en curiosa komen ten goede aan de biografe. Op de site van NRC Handelsblad vertelt Eva Rovers meer.