Het Poëzieweekgeschenk Giro giro tondo schijnt een gewild object te zijn. Voor mensen die de stem van de dichter erbij willen horen: hier kun je complete sonnettenkrans nabeluisteren.

Op de website Kubla Khan zie je ook nog een filmpje bij het eerste gedicht. Op die site kun je ook een prijzig collector’s item aankopen, een samenwerkingsproject tussen Pfeijffer en kunstenaar Casper Faassen:

De gelimiteerde oplage bestaat uit een tweetal ingelijste panelen van 25 bij 40 centimeter, met in het hart de gedrukte sonnettenkrans. Het ene paneel is het fotowerk achter een laag craquelé van olieverf. Het andere is het laatste sonnet uit lood gezet en gedrukt. Alles is met de hand vervaardigd, waardoor ieder werk uniek is. De oplage is 101 en de prijs is € 707.

Aan de achterkant van de lijsten is het werk door beide kunstenaars gesigneerd. In een uitsparing bevindt zich daar tevens een speciale uitgave van de sonnettenkrans van Ilja Pfeijffer. Ook deze is uit lood gezet en gedrukt en met de hand vervaardigd.