Bijna een jaar geleden werd Elly’s Choice gelanceerd, een digitale boekenclub waar je elke maand voor een vast bedrag tien e-books kunt downloaden. Inmiddels richt de club zich niet alleen meer op de lezende vrouw, ook het kind moet van Elly aan het e-book. In samenwerking met RTL Telekids maakte Elly’s Choice een opvallende commercial.

De strekking van het verhaal? Ouders houden van papieren boeken, maar de nieuwe generatie allang niet meer. We zien een kind dat de boekenkast van zijn ouders leeg trekt om daar vervolgens een iglo van te maken waarin hij een e-book gaat lezen. De tekst onder de commercial luidt:

Boeken zijn goed voor iedereen. Lezen verrijkt de geest. En wat is het toch prachtig om te zien dat ook de jongere generatie dit inziet. Ach, tijden veranderen. Verhalen gelukkig niet.