Bij AT5 vonden ze nog iemand die echt niets wist van literatuur om af te vaardigen naar het Boekenbal. Over het thema Duitsland: ‘De reden daarvoor is namelijk dat Nederland en Vlaanderen dit jaar de Frankfurter Büchmesse [sic, waarschijnlijk helemaal gewijd aan Boudewijn Büch?] ja, mogen organiseren als gastheren [sic, ze zijn ‘Ehrengast’].’ Eindelijk komt er iemand voorbij die hij kent van tv: ‘Bart! Bart! Bart! Bart! Bart Chabot! Bart! Bart! Hoe is het?’ Dan weer duurt het lang voordat hij weer iemand van tv kent: Coen Verbraak. Daarna, terwijl de halve literaire wereld al langs is gewandeld: ‘Het is toch nog even zoeken naar de echt grote schrijvers.’

Wie het hele liveverslag wil nazien:

En dan ging het binnen ook nog door, zie deze fijne interactie tussen Maxim Hartman en Özcan Akyol.

0

Reacties