Zojuist het De Wereld Draait Door bekend gemaakt welke vier boekhandelaren in het nieuwe boekenpanel zitten. Dit zijn de namen!

Manda Heddema van De Koperen Tuin uit Goes, Brecht Russchen van Van Someren en Ten Bosch uit Zutphen, Lenneke de Ruijter van Savannah Bay uit Utrecht en Arno Koek van Boekhandel Blokker uit Heemstede.

Net als voorgaande jaren presenteert het boekenpanel elke laatste dinsdag van de maand hun favoriete boek en kiezen zij gezamenlijk één Boek van de Maand. Het nieuwe panel komt voor het eerst in actie op dinsdag 27 september.

Om de twee seizoenen vervangt De Wereld Draait Door het boekenpanel. Het eerste panel (met de boekhandelaren Ronnie Terpstra, Wim Krings, Monique Burger en Gerda Aukes) was van 2012 tot 2014 te zien en afgelopen seizoen namen Grietje Braaksma, Veronie Snijder-Kramer, Wouter Cajot en Jan Verhagen afscheid.