Ronald Giphart en Bart Chabot schoven vanavond aan bij Eva Jinek om te praten over hun nieuwe tournee. Jinek vroeg naar de gezondheid van Chabot, die na een tumor (die rustig blijft) sinds kort ook last heeft van hartritmestoornissen. ‘Natuurlijk naak ik me zorgen,’ zei Giphart, maar Chabot was de eerste om iedereen gerust te stellen al was zijn cardioloog minder blij. Chabot heeft wel eerst gevraagd of de tournee doorgang kon vinden.

In de show wordt ook een gedeelte vrijgehouden dat gaat over de plaats waar de voorstelling op dat moment is (benieuwd wat er in Raalte gezegd gaat worden op 10 februari). Als voorproefje van hun kunnen ging het nog één keer over de ‘uierboord’ van Deelder.

Als je wilt weten langs welke theaters de tournee trekt dan moet je hier kijken. Aanbevolen, kunnen we zeggen uit eerdere ervaring.