Vanaf vandaag kan iedereen de robot gebruiken die Ronald Giphart onlangs ook inzette voor het schrijven van zijn robotverhaal. De AsiBot is hier te vinden. Je kunt ook suggesties vragen voor het verhaal dat je schrijft aan een speciale ondercategorie binnen AsiBot. Als je je verhaal wat Nescio-achtig wilt maken, dan gebruik je de I. Nescimov voor de suggesties. Tzum deed dat alvast met de openingszinnen van bekende verhalen van Nescio. Hoe zou Nescimov Nescio adviseren?

We vroegen ook nog even de suggesties op van K.Hembot. R. Giphart en G. Revimov.

De AsiBot is ontwikkeld voor de leesbevorderingsactie Nederland Leest. Dit jaar kun je met je bibliotheekpas gratis Ik, robot van Isaac Asimov ophalen. Aan de actie is ook een schrijfwedstrijd verbonden. Zie de website van Nederland Leest voor meer details.