Afgelopen zondagavond presenteerde John Oliver een kinderboek dat als tegenhanger zou moeten dienen voor het kinderboek dat door de dochter en de vrouw van Mike Pence was gemaakt over hun konijn. Belangrijkste verschil: het konijn in John Olivers boek is gay. Binnen een dag was het boek een bestseller op Amazon.

Er gebeurde ook iets vreemds bij de ‘reviews’. Fans van John Oliver gaven slechts één stem in de hoop dat Pence-aanhangers het commentaar zouden lezen. Dat commentaar was meestal niet wat ze ervan zouden verwachten:

Everyone under the age of five should have it read to them A LOT. High five and a fist bump to everyone involved in its production. To the homophobe, who is most probably a latent homosexual, who thought he would get his ego stroked by reading one-star reviews, live and learn: being homosexual is as deviant and immoral as having blue eyes and drinking decaf.

In Late Night with Seth Meyers vertelde Oliver over het succes.
https://www.youtube.com/watch?v=M5mFxEFxWrM&t=372s