Aan het eind van een item in Last Week Tonight with John Oliver tovert de komiek nog een konijn uit de hoge hoed. Vandaag namelijk verschijnt Marlon Bundo’s Day in the Life of the Vice President geschreven door de dochter en geïllustreerd door de vrouw van Mike Pence. Marlon Bundo is het konijn van de familie Pence (met een eigen Instagrampagina). Omdat Mike Pence vooral bekend staat vanwege zijn agressief conservatieve opvattingen over homoseksualiteit hebben de makers van Last Week Tonight van Marlon Bundo een gay karakter gemaakt in A Day in the Life of Marlon Bundo. Het boek komt op hetzelfde moment uit.

De opbrengst van A Day in the Life of Marlon Bundo gaat naar een organisatie die leden LTBGQ-gemeenschap helpen en een organisatie die zich bezighoudt met de ziekte Aids. Aan het luisterboek werken diverse sterren mee:

With a message of tolerance and advocacy, this charming children’s book explores issues of same sex marriage and democracy. Beautifully performed by an all-star cast, featuring Jim Parsons, Jesse Tyler Ferguson, Jeff Garlin, Ellie Kemper, John Lithgow, Jack McBrayer, and RuPaul, this sweet and funny story is dedicated to every bunny who has ever felt different.