Volgende week zullen we ontdekken of er een Tijd voor Max-effect is, maar deze week staat de Bestseller top 60 nog onder invloed van De Wereld Draait Door. Vorige week was Henk van Straten te gast bij DWDD om te praten over de periode na zijn scheiding en dat leverde meteen een twaalfde plek in de bestsellerlijst op.

De rest van de lijst wordt ook nog door De Wereld Draait Door / Adriaan van Dis-boeken genomineerd: Stephen Fry – Mythos (1), Paolo Cognetti – De acht bergen (4), Maarten ’t Hart – Johann Sebastian Bach (8), Esther Gerritsen – De trooster (9), Marieke Lucas Rijneveld – De avond is ongemak (11), Jan van Aken – De ommegang (13), Pieter Waterdrinker – Tsjaikovskistraat 40 (20) om er maar een paar te noemen.

Het boek van de maand van maart, Vrouw of vos van David Garnett, is nog niet in de bestsellerlijst verschenen, Na Mattias van Peter Zantingh ook nog niet. De gulheid van de zeemeermin van Denis Johnson komt voorzichtig binnen op 55.