Feest voor verzamelaars, biografen en bibliofielen. Op 28 mei komt een groot deel van de boekencollectie uit de nalatenschap van oud-uitgever en dichter Theo Sontrop onder de hamer bij veilinghuis Bubb Kuyper. Brieven, zeldzame eerste drukken, speciale opdrachten, kunst: bijna alles kun je vinden als verzamelaar.
Wat dacht je van brieven van Raymond Carver of Paul Auster aan Sontrop. Of de eerste druk van The New York Trilogy van Auster. Brieven van F.B. Hotz, brieven en tekeningen van Mensje van Keulen, tekeningen van Peter Vos, brieven van L.H. Wiener, brieven van Geerten Meijsing. Is er nog iemand die een brief van Carmiggelt zoekt? Of een opdracht van Jan Pierre Rawie?

Voor Theo Sontrop.
Dit boek staat vol met maan & sterren
(het lekkerste komt vaak van verre),
maar dit kwatrijn is slechts voor jou;
met vriendelijke groet, Jean Pierre

Kijk hier voor de enorme schatkist.

(foto van de site van Bubb Kuyper)