Niet alleen auteurs lopen weg bij Atlas Contact, ook publiciteitsman Vincent Kolenbrander heeft besloten om een deurtje verder te kijken. Hij gaat naar de redactie van De Wereld Draait Door, het tv-programma waarin overigens toch al veel boeken van Atlas Contact voorbij kwamen.

De banencarrousel draait voor de rest op volle toeren bij Atlas Contact. Directeur Chris Herschdorfer schrijft aan de auteurs:

Edo Dietvorst begint per half augustus fulltime als Hoofd Verkoop bij Atlas Contact. Edo werkt sinds 2010 als Hoofd Verkoop bij A.W. Bruna Uitgevers. In die rol is hij verantwoordelijk voor het commercieel beleid van die uitgeverij. Daarvoor was hij onder meer werkzaam als inkoper voor Libris|Blz. en accountmanager voor uitgeverij Querido.

Ellen van Dalsem (marketingmanager non-fictie) zal een coördinerende rol gaan spelen als marketingmanager bij non- fictie én fictie. Bart Jeroen Kiers heeft ervoor gekozen zich fulltime te gaan richten op verkoop en marketing van ebooks en audiobooks gezien het toenemende belang van deze mogelijkheid van uitgeven.

De opvolger van Vincent Kolenbrander wordt Nicole Lucassen.