Het was al bekend sinds april, maar dit nieuws hadden we laten liggen: Netflix komt met een vervolg op de serie Tales of the city, die gebaseerd waren op de boeken van Armistead Maupin. Bij het festival festival Étonnants Voyageurs waar Mapin aanwezig was voor de Franse vertaling van zijn boek Logical Family vertelt hij erover:

De nieuwe serie rond de bewoners van 28 Barbary Lane zal te zien zijn in 2019. Lauren Morelli, schrijfster van Orange is The New Black zal het vervolg voor haar rekening nemen. Laura Linney en Olympia Dukakis kruipen opnieuw in hun rol van Mary Ann Singleton en Anna Madrigal. Ellen Page zal ook een rol krijgen in de productie.

Armistead Maupin:

‘I couldn’t be more excited about this new brand-new incarnation of Tales. It’s set in present-day San Francisco with all the joys and complications that might suggest for the residents of 28 Barbary Lane,’ said Maupin. ‘Mrs. Madrigal’s tenants, both old and new, will be entangled in delicious new adventures and ever-expanding possibilities for love.’