Het criminele broertje van Mano Bouzamour, Sol, heeft ook een roman geschreven. Over zijn tijd op de Wallen, over zijn verslaving aan coke. Een boek met een fijn verhaaltje en dan mag je in talkshows dat verhaaltje afdraaien. Je zag bij Pauw dat Sol met veel plezier terugdacht die tijd van vroeger. Wat precies echt gebeurd was wilde hij niet zeggen. Niets over Lodewijk Asscher die als ‘de kroonprins’ redelijk herkenbaar voorkomt in het boek, niet over de Steve Brown die redelijk herkenbaar voorkomt in het boek. Niet over zijn ruzie met Mano Bouzamour, zelfs niet de reden achter de ruzie. Fun fact: toen Mano Bouzamour met zijn eerste roman op tv kwam, had hij ook met zijn familie ruzie, behalve met Sol.
Sol had dus weinig te vertellen, het frame moest zijn: vroeger op het slechte pad, in de gevangenis het licht gezien en nu glamourschrijver. Boek twee was al onderweg en de boeken daarna ook al.

De roman heet Narcissus.