Dimitri Verhulst heeft alle interviews afgezegd die hij zou geven rond de verschijning van zijn dagboek Onze verslaggever in de leegte. De lokale Amsterdamse krant Het Parool was een van die kranten aan wie hij een interview zou geven. Directe aanleiding was een interview in Humo (€) naar aanleiding van zijn nieuwe boek. In het boek vertelt Verhulst over zijn excessieve coke- en drankgebruik nadat er een rechtszaak tegen hem was aangespannen door een ex-vriendin die hem beschuldigde van verkrachting. Verhulst dacht dat alle publiciteit die hij toen zou krijgen een einde aan zijn carrière zou maken. Over die donkere dagen (en vooral de gevolgen daarvan) gaat Onze verslaggever in de leegte.

Vanmiddag zond uitgeverij Pluim een persbericht rond waarin bevestigd werd dat de promotietour werd afgebroken.

Verhulst is overweldigd door de publiciteit die in Vlaanderen op gang is gekomen naar aanleiding van het interview dat hij op dinsdag 25 februari gaf aan Humo. Andere kranten in Vlaanderen hebben naar aanleiding van dat interview sensatiebeluste koppen geplaatst over de alcohol- en drugsverslaving van Dimitri Verhulst.