Het katern Letter&Geest van Trouw is wel een zaterdagse wandeling langs de boekhandel waard, maar het zal niet lang meer duren of ook dat is voorbij, want in de zomer stopt het dagblad Trouw met dit katern. De recensies in Trouw hebben meestal een fatsoenlijke lengte en de krant waait ook niet met alle literaire modes mee en heeft een hooggewaardeerde poëzierubriek. Wat er gaat gebeuren met de recensies is vooralsnog onduidelijk, maar gezien de lange geschiedenis van het blad zullen die wel op een andere manier gepubliceerd worden.

In de krant van zaterdag schreef hoofdredacteur Cees van der Laan ook dat de columnisten Wim Boevink en Rob Schouten binnenkort met pensioen gaan. Dankzij de coronacrisis waren de bijlagen Letter&Geest en Tijd de afgelopen week al samengesmolten tot één katern.

We hebben de redactie al om een toelichting gevraagd en zodra die binnen is, meer nieuws.