Je kunt zeggen wat je wilt, maar het kunst- en cultuurprogramma Mondo verbroedert wel. Wekelijks organiseert een aantal schrijvers een zoomparty om gezamenlijk het programma te bekijken en te becommentariëren. Daaronder vind je Jamal Ouariachi, Arie Storm, Josje Kraamer, Rinske Hillen, Gustaaf Peek, Arthur Umbgrove en oud VPRO Boeken-presentator Jeroen van Kan.

Als je het positief bekijkt, dan kun je zeggen dat de kijkcijfers van Mondo weer in de lift zitten. Na de 74.000 kijkers van vorig week zijn de 84.000 van deze week een echte opsteker al is er niet meteen heel veel reden om de champagne uit de koelkast te halen. De literaire items deze week betroffen de aankondiging van het nieuwe boek in Mondo’s Quarantaine klassieker boekenclub en een telefoongesprek dat een dichter had met een een argeloze kijker. Deze keer mocht Elfie Tromp iets voorlezen. Ze was erg ondeugend zei Nadia Moussaid tot twee keer toe.