M, het programma van Margriet van der Linden, mag de laatste tijd rekenen op kritiek van de populistische AD-tv-critica Angela de Jong. Dat werd door de nog populistische Mediacourant als volgt vertaald:

Wie dacht dat De Wereld Draait Door elitair was, heeft M nog niet gezien. Met Hanna Bervoets– en Marieke Lucas-achtige types aan tafel begint de vroege talkshow van NPO 1 meer en meer de connectie met de gewone kijker te verliezen.

Wij van Tzum zeggen: goddank dat daar nog eens iemand anders komt te zitten dan Jort en consorten. Hopelijk komt daar volgende week Gerbrand Bakker bij, want dan komt het nieuwe Privé-domein van hem uit: Knecht, alleen. In zijn column in Trouw spreekt hijde hoop uit dat hij dan aan tafel mag zitten.

Op het moment dat ik dit schrijf, is er helemaal geen sprake van M. Niks gehoord. Dus bij deze: lieve, lieve Margriet: het kán nog! We hebben nog vier dagen! En als je me twee whisky’s te drinken geeft voor het begint, nou, dan wordt het gezellig hoor. We kunnen over van alles en nog wat praten, het hoeft niet eens over het boek te gaan!