In het laatste rapport van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid aan de kamer komt ook Uitgeverij De Blauwe Tijger uit Groningen voor. De uitgeverij van Tom Zwitser brengt naast boeken in de conservatieve hoek (Jean Raspail, Antoine Bodar) ook filmpjes uit met interviews met klimaatwappies, protesterende boeren, Zwarte piet-voorstanders, complottheoretici en antivaxers.
In het rapport:

Diverse groepen boze burgers zoeken ook aansluiting bij bijvoorbeeld de aanhoudende boerenprotesten. In tegenstelling tot de grootschalige boerenprotesten vorig jaar wordt het boerenprotest meer kleinschalig en grimmig. Bij een gedeelte van de boeren is sprake van een zekere verharding, bijvoorbeeld door het uiten van dreigementen richting politici, journalisten en andersdenkende medeboeren. Aansluiting van verschillende groepen met verschillende grieven, verbonden door anti-overheidsdenken, kan verharding in de hand werken. Zo doneert de ultraconservatieve uitgeverij De Blauwe Tijger, een doorgeefluik van anti-overheidspropaganda, nepnieuws en complottheorieën, geld aan een boerenactiegroep.

Johannes Visscher van het Reformatorisch Dagblad vroeg Tom Zwitser naar de beschuldiging:

Belachelijke en lachwekkende woorden. Kennelijk wil de NCTV dat alle media klakkeloos de overheid volgen. Dat doet De Blauwe Tijger niet. Foei, foei, zegt de NCTV dan. Wij houden van een eerlijk en open debat. Als media volgens de NCTV alleen maar deugen als ze de overheidspropaganda brengen, zijn we in dit land heel diep gezonken.

Joep van Ruiten sprak ook met Tom Zwitser in het Dagblad van het Noorden.

Het is ook het plezier van waarheidsvinding. Ik geloof dat mensen in staat zijn de waarheid te achterhalen, dat ze met feiten kunnen komen. Ik geloof dat je de werkelijkheid in lijn kunt brengen met hoe je denkt dat het zit.