Je kunt nog tot 3 mei terecht voor tweedehandsboeken bij Bol.com, maar daarna houdt de online verkoopreus ermee op. Particulieren die dan hun oud papier kwijt willen, moeten maar naar Marktplaats of Boekwinkeltjes.

Er is veel veranderd in de afgelopen jaren. Inmiddels worden 60% van alle artikelen op ons platform verkocht via onze zakelijke partners. Het particulier verkopen vraagt daarnaast om een andere verkoopomgeving dan voor zakelijke verkooppartners. Omdat de zakelijke verkoopomgeving zo hard groeit is er daarom voor gekozen om hier volledig op te focussen.

Er kunnen nog wel tweedehandsboeken verkocht worden bij Bol.com, maar dan moet je ook zo’n zakelijke partner worden, ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en een btw-nummer hebben.

Lees hier meer.

(foto eric molina via Wikipedia, CC BY 2.0)