Vandaag mag Willem Bisseling van Sebes & Bisseling in de Volkskrant herhalen wat Paul Sebes van Sebes & Bisseling twee weken gelezen al bij Een Vandaag opperde aan duizenden talentlozen: stop met schrijven. Dat is niet echt nieuws, want in hun eigen boekje Alweer een bestseller deden ze ook al hun best om veel mensen te ontmoedigen. Dat weerhield Willem Bisseling er niet van om daarna nog het driemiljoenste vaderboekje te schrijven. Wat voor anderen geldt, geldt in ieder geval niet voor Sebes & Bisseling. We herinneren ons namelijk ook nog het gigantisch geflopte tv-programma De pennen zijn geslepen waarbij Sebes en Bisseling van Sebes & Bisseling BN’ers een literaire thriller wilden laten schrijven. Maar ON’ers moeten vooral ophouden met hun gepruts, aldus literair agent Willem Bisseling van Sebes & Bisseling:

Het lijkt wel of iedereen die ooit het alfabet heeft geleerd een roman denkt te kunnen schrijven en daar zo tevreden over is dat hij vindt dat het wel een plek verdient in de boekhandel.

Lees de hele column hier.