Eric Herni van boekwinkel The Readshop in Almere heeft vandaag een column geplaatst op zijn LinkedIn-profiel over het nieuwe boek van Lucinda Riley. Vandaag ligt De zevende zus uit de Zeven zussen-reeks in de boekhandel. Volgens Herni is het verschijnen van dit boek het ultieme steunpakket voor de boekhandel in tijden van corona.

De boekhandelaar schrijft:

Steunpakketten. Misschien wel hét woord van het jaar. Iets wat heel mooi klinkt maar in werkelijkheid niet lijkt te bestaan. Ik persoonlijk ken in ieder geval niemand die het heeft gekregen of het heeft mogen houden. Toch is er voor de boekwinkel plotseling hoop. Uitgeverij Xander heeft voor alle boekverkopers het ultieme steunpakket bedacht. In de week van Moederdag.

Hij vervolgt met:

Het zevende deel van de Zeven Zussen werd al weken van te voren aangekondigd. Ook in mijn winkel werd het massaal gereserveerd. Nog nooit eerder heb ik zoveel intekeningen gehad. De totale gekte overtrof alle voorgaande delen in de serie. Zeven keer zoveel. Op de eerste dag dat het verkocht mocht worden stonden er al mensen voor mijn winkeldeur te wachten. Hongerig… Hebberig…

(…)

Lucinda Riley heeft ook nog een extra boek nodig om de serie goed te kunnen afsluiten. Een extra steunpakket voor de boekhandel, welke Xander ongetwijfeld over een jaar gaat uitbrengen.

Volgens Herni is het boek van Lucinda Riley het steuntje in de rug dat de boekhandel nodig heeft:

Misschien gaan wij het toch nog redden…

Ga naar je plaatselijke boekhandelaar voor het boek, want inmiddels is het boek online uitverkocht, de nieuwe levering wordt 11 mei verwacht.